Eric  Beeckmans

Spektakel gegarandeerd

Nu onze televisies de kleinere beeldformaten ontgroeien, vraag je je misschien af welke content een nog groter scherm nodig heeft om voor een maximale meerwaarde te zorgen. Het antwoord is heel eenvoudig: alles waarbij je spontaan aan spektakel en inleving denkt. Want hoe groter je scherm, hoe groter de spektakelwaarde. En hoe makkelijker je meegesleurd wordt in de actie en het gevoel hebt er echt bij te zijn. 

Films staan dan ook hoog op de lijst van ideale content. Of het nu een thriller, een chick-flick, actie of avontuur is: het maakt weinig uit. De magie van het witte doek, die speciale ervaring als de lichten uitgaan en de eerste beelden op het scherm verschijnen, komt dus ook bij je thuis tot zijn recht. Films halen ook hun voordeel uit de veel betere surroundinstallatie die over het algemeen bij een projector wordt gebruikt. Voor de filmliefhebber gaat niets boven echt surroundgeluid.

Dit jaar zijn er ook nog twee andere uitstekende redenen om een projector te overwegen: het EK voetbal en de Olympische Spelen. Sportevenementen zijn immers perfect materiaal voor een projector. Wie ooit al de openingsceremonie van de Olympische Spelen op een groot scherm heeft beleefd, begrijpt wat we bedoelen. Het lijkt alsof je er echt bij bent. Wedstrijden in supergroot formaat zijn ook een ideale gelegenheid om vrienden uit te nodigen. Supporter gewoon samen voor je favoriete ploeg of athleet.

gerelateerde items