Het finale aanbod: Mobiel, Stick of Box

Bhaalu heeft in zijn prelaunch fase regelmatig aan de prijzen gesleuteld. Ook nu is er ten opzichte van onze vorige reviews alweer wat veranderd.  Bovendien zijn er mogelijkheden bijgekomen. Wat er vandaag staat, is het finale aanbod. Wie wil testen kan zich registreren op de website (www.bhaalu.be) en vervolgens 8 uur gratis mobiel testen. Daarna moet je kiezen voor een van de onderstaande opties.

Mobiel kijken
Ben je tevreden met tv kijken op smartphone of tablet? Dan is bhaalu Mobiel voor jou. Je betaalt een eenmalige kost van 49 euro en een maandelijks lidgeld van 5 euro. Je opnames worden dan 7 dagen bijgehouden, of 28 dagen als je ze als favoriet aanduidt of aanraadt via sociale media. Voor series wordt steeds het volledige uitgezonden seizoen bijgehouden, tot 7 (of 28) dagen na de laatste aflevering. Kies je later ook voor een stick of de box, dan kan je met diezelfde maandelijkse bijdrage tegelijk ook op televisie kijken. Per combinatie mobiel/tv betaal je slechts één keer 5 euro. Wil je met meerdere mensen in het gezin simultaan kijken op twee televisies of tweemaal mobiel? Dan moet je wel 5 euro per maand extra betalen per combinatie mobiel/tv.

In het oorspronkelijke aanbod kon je voor 5 euro tegelijk naar een box, smartphone en tablet kijken. Dat is nu dus licht ingeperkt. Hoe lang de opnames bijgehouden worden is in deze formule ook korter dan tot heden. Vroeger keek je tot 30 (of 60) dagen terug.

de bhaalu Stick

Nieuw in het aanbod is de bhaalu stick. De stick is voorzien van een HDMI-aansluiting, en je kan hem voorzien van stroom via een USB-aansluiting van de televisie of via een bijgeleverde adapter. De stick kan discreet achter de televisie weggewerkt worden en je bedient hem via een bijgeleverd infrarood-oogje en de bhaalu remote. 

bhaalu stick

Dit is een tussenstap voor wie bhaalu op televisie wil bekijken maar de bhaalu-box te duur vindt. Het aanbod is identiek als voor mobiel: opnames worden 7 (of 28) dagen bijgehouden. Voor de Stick betaal je een eenmalige prijs van 125 euro en een maandelijkse bijdrage van 5 euro. Wie een stick in huis haalt kan ook tegelijk mobiel kijken als hij eenmalig 49 euro betaalt.

de bhaalu Box
Wie zijn opnames langer wil bijhouden haalt een bhaalu-box in huis. Al je opnames worden dan 30 dagen bewaard en favorieten zelfs 90 dagen. Ook hier worden bij reeksen alle afleveringen bewaard tot 30 (of 90) dagen na de laatste aflevering. De bhaalu-box kost eenmalig 365 euro en uiteraard betaal je ook hier een maandelijkse bijdrage van 5 euro. En net zoals bij de stick kan je voor die bijdrage ook mobiel kijken als je de eenmalige bijdrage van 49 euro betaalt.

De bhaalu-box heeft bovendien wat extra's. Zo heeft de box een 128GB SSD aan boord die je later zal kunnen gebruiken om persoonlijke content op te slaan en beschikbaar te maken via het internet. Bovendien zal je met de bhaalu-box binnenkort ook HD-zenders kunnen opnemen en bekijken. Voor kerstmis mag je je verwachten aan VTM, Eén en Canvas in HD.

gerelateerde items