No show Apple

Op audiovlak kunnen we geheid een aantal nieuwe speakerdocks verwachten. Samsung beet de spits af met een zeer bijzondere dock met ingebouwde lampenversterker. Streaming en in het bijzonder Airplay-ondersteuning zal eveneens een heet onderwerp zijn.

De FWD-redactie verwacht op CES ook verrassend veel aankondigingen rond digital imaging en video, lees: nieuwe fototoestellen en videocamera’s. Onder andere Fujifilm heeft zelfs een persevent voorzien, maar ook Sony toont wellicht interessante zaken.

We houden ook onze ogen open voor de meute (tweederangs) Bekende Gezichten die CES komen opfleuren. Denk aan mensen als obscure MTV-sterren, een karrevracht NBA-sterren op rust, LL Cool J, 50 Cent en - hoe kon hij ontbreken? - Justin Bieber. 

Wie zeker niet present zal zijn in Las Vegas, laat staan iets lanceert, is Apple. Hou je adem dus niet in voor een nieuwe Apple TV of een echte volwaardige televisie van Apple. Die dingen – als ze er ooit komen – zal Apple wel op een apart evenement later in het jaar presenteren.

5/5
gerelateerde items