Weinig mensen hebben er de ruimte voor, laat staan de vereiste 1,2 miljoen euro. Waar hebben we het over? Over de Zeus TV, een scherm met een diagonaal van 370 inches of net iets meer dan 8 meter. 

Om het even in perspectief te zetten, een diagonaal van 8 meter is ongeveer wat je hebt bij een voetbalgoal. De Zeus TV lijkt dus bijzonder geschikt voor het bekijken van het WK dat volgende week begint, al laat de fabrikant weten dat hun schermen aan alle noden van excentrieke miljonairs kunnen aangepast worden.

De bouwer van de Zeus TV is Titan Screens, een Britse luxefirma die uitsluitend zeer grote en zeer dure televisies produceert. Net zoals bij dure sportwagens wordt er maar weinig verklapt over de onbelangrijke details, zoals het verbruik van de Zeus TV.

Wel is geweten dat de televisie een Ultra HD-paneel gebruikt. Gegeven de grootte heb je die extra pixels echt wel nodig. En een stevige ondergrond, want het apparaat weegt ongeveer een ton. De Zeus TV aan je muur hangen vereist dus iets meer werk dan vier gaatjes boren in de muur. Gelukkig zit de installatie (en het vervoer) van de Zeus TV in het prijskaartje van 1 miljoen Britse pond (omgerekend 1,2 miljoen euro).