De IFA-beurs die begin september in Berlijn plaatsvindt is de place to be om de allernieuwste AV-snufjes te zien. Dit jaar neemt FWD samen met Samsung twee lezers mee. Wil jij er bij zijn?

Als je wil weten wat er allemaal staat te gebeuren op het vlak van beeld, geluid en mobiel entertainment, dan kan je Berlijn eigenlijk niet links laten liggen. En hier is jouw kans: twee FWD-lezers kunnen met ons mee naar IFA. Vluchten en hotel zijn betaald, met dank aan Samsung dat het drieste duo elk ook een knappe NX1000 systeemcamera cadeau doet en ze een exclusieve 'boothtour' geeft. In ruil verwachten we wel dat de geselecteerde lezers tijdens de beurs bloggen op de FWD-website over hun ervaringen en wat ze cool vonden.

Om een kans te maken om geselecteerd te worden, moet je op deze link klikken of onderaan dit bericht. Op de wedstrijdpagina moet je ons gewoon vertellen waarom jij de uitgelezen persoon bent om ons te vergezellen. Je leest daar ook de praktische zaken, zoals wanneer de vluchten naar en van Berlijn vertrekken.

Klik hier om naar de IFA-wedstrijd te gaan!