Toon alles (6)
Geert Fauvart

Kiezen en opslaan

Album Art Downloader geeft je nu per album een overzicht van de covers die hij gevonden heeft en die - wanneer je met filters werkt - helemaal aan je zoekopdracht voldoen. Vind je niet genoeg resultaten, stel je filter dan eventueel iets minder streng in.

Heb je veel albums tegelijk geselecteerd, dan kan je in het pop-up venster ook aangeven hoeveel zoekopdrachten het programma tegelijkertijd mag uitvoeren. Dit aantal hou je best vrij beperkt om vertragingen te vermijden.

In het venster met zoekresultaten kan je het gewenste covertje nu selecteren en opslaan door op het disketteicoontje te klikken, waarna Album Art Downloader de cover lokaal wegschrijft. Door op het pijltje naast de diskette te klikken roep je de opties op.

Ben je daarmee klaar, sluit dan het venster zodat de zoekresultaten voor het volgende album in beeld verschijnen. Dit klusje herhaal je tot je alle albums van een hoesje hebt voorzien. Dat kan nog steeds aardig wat tijd vragen, maar het blijft veel sneller dan alles manueel opzoeken. En het resultaat mag er zijn!
 

7/7
gerelateerde items