Toon alles (5)
Jamie Biesemans

Tip 3: Betaal

Als je een Premium-account neemt, zijn alle discussies over het wel of niet toegankelijk zijn van Spotify in België opeens van de baan. Het is dus een goede manier om van Spotify te genieten zonder om de twee weken opeens de Brit te moeten uithangen. De streams in betere kwaliteit en mobiele apps zijn dan mooie extra’s die je cadeau krijgt.

De muziekdienst aanvaardt enkel betaalmiddelen uit deelnemende landen en gaat er dus vanuit dat elk betalend lid wel de juiste nationaliteit heeft, en gewoon in België op reis is. Gelukkig slikt Spotify ook betalingen via PayPal – en is het geen probleem om een PayPal-account te creëren met bijvoorbeeld een Brits of Nederlands adres (bijvoorbeeld van een hotel ergens in Londen of Amsterdam) en een Belgische kredietkaart.

Zolang 9,99 euro minder geld is dan 9,99 pond is een Nederlands adres de beste optie.

Denk er wel aan dat je een kredietkaart maar aan één PayPal-account kan koppelen. Heb je al een Belgische account, ga je even je kaartnummer moeten verwijderen en vastkoppelen aan je nieuwe Nederlandse account. Achteraf kan je gewoon terugkeren naar de oude situatie.

Workshop: Spotify beluisteren in België

gerelateerde items