5. Al eens een tablet overwogen?
Wil je een toestel dat voor meer kan dienen dan alleen muziek, dan kan je de aankoop van een tablet overwegen. Zo'n toestel kan zowel in als buiten je huis een meerwaarde betekenen: het zet meteen ook je film- en fotocollectie op de kaart, en opent de poorten naar muziek en video's op internet.

Maar ook hier gelden dezelfde opmerkingen als bij MP3-spelers: let op de bestandsformaten die zo'n tablet kan afspelen en zoek een model dat voldoende opslagruimte biedt voor jouw doeleinden.
 

6. Er zit muziek in je telefoon
Wie zijn muziek werkelijk altijd op zak wil hebben en ook steeds een mobiele telefoon bij de hand heeft, kan best eens een kijkje nemen in het ruime aanbod smartphones. Die toestellen zijn eerder kleine computers, met alle mogelijkheden vandien.

Dankzij de Bluetooth-verbinding (let op ondersteuning van het A2DP-profiel) kunnen ze ook makkelijk verbonden worden met een externe weergever die deze technologie ondersteunt, zoals een televisie, av-receiver of muziekinstallatie.
 

7. Gebruik de mogelijkheden van je autoradio
Ook in de auto staat de technologie niet stil. Moderne autoradio's beschikken steeds vaker over een aux-aansluiting, usb-connector en SD(HC)-geheugenkaartlezer. Sommige modellen kunnen zelfs muziek streamen via een Bluetooth-verbinding.

Hoog tijd om die stapel rammelende cd-schijfjes uit het handschoenenkastje te halen en gebruik te maken van die nieuwe mogelijkheden!

3/3
gerelateerde items