4. Met schuimende kraag
We hebben niets tegen bier uit een flesje of blikje, maar een vers getapte pint bier is natuurlijk een stuk lekkerder. En dat is precies wat de PerfectDraft van Philips mogelijk maakt. Het bier wordt op de ideale temperatuur gehouden (3°C), en komt in verschillende smaken - momenteel heb je de keuze uit maar liefst 21 merken.

Eén metalen vaatje bevat zes liter gerstenat, goed voor 24 schuimende pinten.

Waar? De betere elektrozaak

5. Opgeruimd staat netjes
Ironisch genoeg ziet het interieur van een thuisbioscoop er cooler uit naarmate er minder av-apparatuur in te zien is. Wat moet je dan met al die toestellen?

De ideale oplossing is een uitschuifbaar 19-inch rack van een fabrikant als Raxxess. Dankzij op maat gemaakte paneeltjes past je apparatuur er als gegoten in. Achteraan zijn speciale kabelgoten en ventilatievoorzieningen, zodat je apparatuur niet oververhit raakt in het heetst van de strijd.

Waar? Bij de custom-installer


6. Hang ‘em high

Geen betere manier om de wanden van je thuisbioscoop op te fleuren dan met een paar fraaie filmposters. Hoe nieuwer de film, hoe makkelijker je er een poster van kan vinden, maar vintage exemplaren à la Blade Runner, Star Wars of Lawrence of Arabia blijven natuurlijk ook aantrekkelijk.

Maar opgelet: hoe ouder de film is, hoe duurder de poster waarschijnlijk uitvalt. Het zit 'm allemaal in de beschikbaarheid...

Waar? Online shops zoals movieposter.com, filmposters.com, …


7. Total make-over

Wie in één klap een ongebruikte ruimte wil omtoveren tot een sfeervol filmpaleis, kan hiervoor terecht bij specialisten zoals Home Cinema Modules. HCM levert complete, modulaire pakketten in diverse stijlen, kleuren en smaken.

Of je nu houdt van de klassieke jaren ’50 bioscoopsfeer of eerder voor de uitstraling van een moderne bioscoopzaal valt, HCM levert de passende kolommen (al dan niet met verlichting erbij), koven en akoestische designpanelen die samen het uitzicht van je thuisbioscoop bepalen.

Je kan natuurlijk ook een binnenhuisarchitect aan het werk zetten.

Waar? homecinemamodules.com

2/2
gerelateerde items