Toon alles (2)
Geert Fauvart

Verrassend betaalbaar
Voor wie met een klein hartje zit te wachten op de prijs van dat moois hebben we een leuke verrassing in petto. De prijs voor de SoundPerfectRelax start immers al bij 1.640 euro. Daarvoor haal je een manueel verstelbare relaxfauteuil in huis die bekleed is met de meest budgetvriendelijke stoffen bekleding uit het aanbod. De elektrisch verstelbare topversie met een bekleding in topkwaliteitsleder moet maximaal 2.490 euro gaan kosten.

Eventuele aanpassingen van de rugleuning of de zetelhoogte aan je eigen wensen en lichaamsgrootte maken gewoon deel uit van het standaardpakket, en worden dus zonder meerkost uitgevoerd. Woon je in Brugge of een van de buurgemeenten, dan is ook de levering gratis. Is dat niet het geval, dan kan je de SoundPerfectRelax eigenhandig afhalen of via een professionele transportfirma (tegen kostprijs) laten bezorgen.

De SoundPerfectRelax-fauteuils worden overigens handgemaakt in Vlaanderen door meester-meubelmaker Eric Vanhaverbeke van Sedia, een specialist in het ontwerp van zitmeubelen.

Kennismaken kan vanaf nu
De SoundPerfectRelax wordt officieel gelanceerd op de jaarlijkse najaarshow van AudioPerfect. Deze vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 november 2011, telkens van 10u tot 18u, in Hotel Leonardo te Brugge (adres: Chartreuseweg 20, 8200 Sint-Michiels - Brugge). Wie sneller wil kennismaken met deze relaxfauteuil voor muziekliefhebbers (en filmliefhebbers) kan hem nu al uitproberen bij Sedia.

2/2
gerelateerde items