ADVERTEREN OP FWD

Het FWD-platform

FWD is met 481.000 unieke bezoekers per maand het meest bezochte platform voor tech-lifestyle consumentenelektronica in Nederland en België. Een fulltime redactie brengt dagelijks het laatste nieuws, voorziet lezers van diepgaande reviews en schrijft uitgebreide achtergronden.

Het FWD-platform bestaat uit:
Gezamenlijk vormen deze publicaties het FWD-platform dat d.m.v. websites, nieuwsbrieven, het magazine en een jaarboek jaarlijks bijna 10 miljoen contacten legt met consumenten in Nederland en België.

Bezoekersprofiel

FWD bereikt maandelijks meer dan 481.000 mannen (70%) en vrouwen (30%) in de leeftijdsgroep 25-64 jaar in Nederland en België met een bovenmatige interesse in tech-lifestyle consumentenelektronica: van hardcore techfanaten tot de early adoptor consument die alles wil weten over high end audio/video, domotica, mobile phones/tablets en wearables.

FWD is bovenal een community van betrokken leden; mensen die op het kritisch oordeel van onze gespecialiseerde redacteuren vertrouwen als ze op zoek gaan naar informatie over nieuwe (of tweedehands) consumenten elektronica.

FWD TARIEFKAART 2020-2021 KUNT U HIERONDER DOWNLOADEN.

Contact

Voor nadere informatie, advies of vragen, neem contact op met:

Gavin Verbeek, +31 (0)6 18 43 19 07, gverbeek@fwdmagazine.com
René van der Geld, +31 (0)24 373 58 81, rene@vdgeld.nl