DOE MEE EN WIN!

DOE MEE EN WIN 2 X EEN HOME8-ALARM BEVEILIGING STARTER KIT SMART COMPACT T.W.V. € 309,- PER STUK

Met unieke eigenschappen zoals videoverificatie, collectieve bescherming, zorgfunctionaliteiten en eenvoudige installatie heeft alarmsysteem Home8 in de VS een dominante marktpositie verworven. Het bedrijf is nu twee jaaractief in Nederland, België en de rest van Europa en staat hier inmiddels ook op eenzame hoogte in de wereld van slimme alarm- en domoticasystemen.
En: de ontwikkeling van Home8 staat niet stil. Nieuwe innovatieve snufjes en een nóg slimmere Beveiliging Starter Kit zijn in aantocht.

Het is tijd voor de Beveiliging Starter Kit Smart Compact. De naam zegt het al: dit nieuwe pareltje van Home8 is slim én compact. Naast sensoren en een binnencamera, is dit pakket uitgerust met de Gateway 3.0: voorzien van een interne sirene en Z-Wave compabiliteit. Dat betekent een heel nieuw scala aan mogelijkheden voor het creëren van jouw eigen smart home systeem.
 

PRIJSVRAAG

Om de introductie van de nieuwe Starter Kit te vieren, geeft FDW Magazine samen met Home8 Alarm, 2 x een Beveiliging Starter Kit Compact weg. Met 2 deur-/raamcontacten, een Mini Cube HD Camera, een Infrarood PIR bewegingssensor, een draadloze afstandsbediening en natuurlijk de Gateway 3.0. Ook doen we hier een Z-Wave Dongle bij, zodat jij meteen duizelingwekkend veel opties hebt.
 
WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

Beantwoord hieronder de vraag en schrijf je in voor de Home8 nieuwsbrief op
www.home8-alarm.nl 

Hoeveel keer wordt er gemiddeld per dag ingebroken in Nederland?

De prijsvraag loopt tot en met 5 april 2019. De winnaar zal uiterlijk op 10 april 2019 van ons persoonlijk bericht ontvangen. 

Vul hier het antwoord en je contactgegevens in.
Mijn antwoord
Voornaam
Achternaam
Land
E-mail
Telefoonnummer
Aanmelding nieuwsbrief

Aanmelding nieuwsbrief partners

 

Actievoorwaarden en spelregels