DOE MEE EN WIN!

3 X EEN MEZE AUDIO 99-HOOFDTELEFOON EN SHANLING M0-MUZIEKSPELER

Het Roemeense Meze Audio kreeg in 2016 het succes waar ze hard voor had gewerkt. Het bedrijf introduceerde de Meze 99 Classics - een instant succes, met dank aan een stijlvol en duurzaam ontwerp met fraaie cups uit walnoothout. Om ook de muziekliefhebber die het niet zo op heeft met hout te bedienen, introduceerde Meze anderhalf jaar geleden de 99 Neo in kunststof.

Nu is het tijd voor de eindbaas: de Empyrean, een vlaggenschip waar meer dan twee jaar aan werd gewerkt. Samen met techbedrijf Rinaro werd een volledig nieuw type membraan voor deze planar magnetic hoofdtelefoon ontworpen. Hoofdtelefoonkenners overal ter wereld kijken op, want de Empyrean ziet er extreem luxe uit, maar belooft vooral een geluidskwaliteit zonder weerga.

Een koptelefoon om toch eens uit te proberen bij je lokale hifi-dealer!
 


PRIJSVRAAG

Om de introductie van de Empyrean te vieren geeft FWD samen met importeur Dune Blue drie Meze Audio hoofdtelefoons weg: 2 x een 99 Classics en 1 x een 99 Neo. En omdat je er met alleen een koptelefoon nog niet bent, doen we daar telkens een nieuwe Shanling M0 bij. Dit is een klein wonder in een behuizing van 33 gram. Bluetoothstreaming vanaf de telefoon, 500 GB muziek op een microSD-kaart. FLAC, WAV of DSD, USB, DAC of toch liever een standalone muziek speler? Het kan allemaal!
 
WAT MOET JE DAARVOOR DOEN?

Beantwoord onderstaande vraag en like de FB-pagina van distributeur Dune Blue 
(WWW.DUNEBLUE.COM)

Hoe heet het speciaal voor Meze Audio ontworpen membraan dat wordt gebruikt in de Empyrean?

De prijsvraag loopt tot en met 31 januari 2019. De winnaar zal op 7 februari 2019 van ons persoonlijk bericht ontvangen. 

Vul hier het antwoord en je contactgegevens in.
Mijn antwoord
Voornaam
Achternaam
Land
E-mail
Aanmelding nieuwsbriefActievoorwaarden en spelregels