Veelgestelde vragen

Hoe kan ik FWD Magazine thuis ontvangen?

Om FWD Magazine thuis op de deurmat bezorgd te krijgen moet je een Community member worden van HiFi.nl en FWD Magazine. Je ontvangt dan ook het dubbeldikke AV Jaarboek. Meer info over dit membership vind je op hifi.nl/abonnement.
 

Hoe schrijf ik mij in of uit op de nieuwsbrief?

Ga naar de inschrijfpagina, vul je e-mailadres, voornaam en achternaam in en selecteer de welke nieuwsbrief je wilt ontvangen. In elke nieuwsbrief die we versturen vind je helemaal onderaan de uitschrijf-link waarmee je direct uitgeschreven bent.
 

Help. Ik krijg een mail van FWD Magazine. Hoe kan dat?

Ben je member van FWD Magazine, dan kan het dat we je hoogst uitzonderlijk een mail sturen. Een lezersonderzoekje bijvoorbeeld, om te vragen wat je van onze site vindt.

Vrees niet; we zorgen er voor dat dit hoogst uitzonderlijk is. Wil je deze uitzonderlijke mails helemaal niet ontvangen, dan kan je je ook hierop uitschrijven via de uitschrijf-link onderaan in de e-mail.
 

Hoe kan ik de redactie contacteren?

Hoe kan ik contact opnemen met de redactie van FWD Magazine?
Dat is heel eenvoudig, en dat kan door het contactformulier op de site in te vullen, of rechtstreeks te mailen naar redactie @ fwdmagazine.be.
 

Waar moet ik mijn persberichten naartoe sturen?

Persberichten stuur je best naar redactie @ fwdmagazine.be
 

Wat zijn de gebruiksvoorwaarden?

Wanneer je op deze site surft, dan stem je in met de bepalingen van de gebruiksvoorwaarden van deze site. Een overzicht van deze bepalingen vind je hier.