Draadloze hoofdtelefoons voor de huiskamer zijn meestal niet meteen esthetische hoogstandjes, maar deze K935 is duidelijk een uitzondering op die regel.

In zijn hagelwitte outfit komt de AKG uitgesproken vlot en modieus aan de start, en datzelfde geldt voor het meegeleverde zend- en laadstation dat in precies hetzelfde kleurtje is uitgevoerd. Het geheel doet Apple-achtig aan en ziet er ondanks het kwistige gebruik van kunststof gewoon goed uit.

Het zend- en laadstation is trouwens om meer dan één reden opvallend. In de eerste plaats door de constructie, die haast smeekt om een plaatsje aan de muur.

Alle aansluitingen zitten in een diepere uitsparing verstopt en zijn bovendien zijwaarts gericht, terwijl twee gaatjes op de achterkant het makkelijk maken om de unit te bevestigen. De zachte voetjes op de onderzijde zorgen er bovendien voor dat alles mooi rechtop tegen de muur rust.

Zie je het om één of andere reden toch niet zitten om het zend- en laadstation te bevestigen tegen een wand, dan kan je het eventueel ook rechtop op een tafeltje zetten, steunend tegen een achterliggende muur. Het is geen methode die de fabrikant specifiek aanbeveelt maar ze maakt het wel kinderlijk eenvoudig om de kabels te verbergen, waardoor de opstelling er aan het eind van de rit verrassend netjes uitziet.