Kleine Jan

Ondanks de lage prijs is de behuizing van een behoorlijke kwaliteit. Het is eerder functioneel dan mooi te noemen, dat wel.

Het grootste 'probleem', als we het zo mogen noemen, is dat de Inet6+ heel wat kleiner is dan de meeste hifi-componenten. De styling is ook wat eigenzinnig, waardoor het toestel visueel minder goed integreert met apparaten van andere merken.

Argon heeft zelf wel bijhorende hificomponenten in het aanbod, zoals de DA2 digitale versterker, waarmee je een hoogwaardige miniketen kan bouwen voor een redelijke prijs. In dezelfde styling is bijvoorbeeld een ferm uitziende hoofdtelefoonversterker met buizenstage en een DAC met USB-aansluiting. Argon heeft bovendien ook een lijn van actieve speakers die mooi bij de Inet6+ passen

Het display van de Inet6+ is helder, maar niet groot. Verrassend is dat niet, gegeven de grootte van het toestel, maar informatie wordt ook in heel kleine lettertjes getoond. Je hoeft niet al te ver van de speler te staan om niets meer te kunnen zien.

Aan de grote selectieknop (draaien en indrukken mogelijk) op de voorkant merk je trouwens dat de Inet6+ best goed afgewerkt is. Verder vind je maar weinig knoppen op deze speler. Die heb je gegeven het beperkte functie-aanbod ook niet echt nodig.

Het back to basics-verhaal zet zich achteraan verder. Er zijn geen inputs op deze speler, wel een analoge en een optische uitgang. En dat is het.

gerelateerde items