Geen Android-app

Ook de Inet6+ valt te bedienen via een gratis app, Argon iNet, die evenwel enkel voor de iPhone en iPad beschikbaar is. Android- en andere gebruikers moeten leren leven met de meegeleverde afstandsbediening. Dat is trouwens een degelijk exemplaar, wellicht de beste remote van alle netwerkspelers die we recent in test hadden.

De app is zeer basic, maar bevat alles wat je nodig hebt. Minimalisme troef is het motto, maar de app laat je wel snel en eenvoudig schakelen tussen DLNA-servers, internetradiostations, en analoge of DAB-stations. Je kan vanuit de app ook equalizer-aanpassingen doorvoeren, maar echt een aanrader is dat niet.

Omdat de app zo functioneel is, kan je er niet veel kritiek op hebben. Ze reageert snel en laat je zelden in de steek, en zo moet het zijn. Kleine minpuntjes zijn er wel; zo zou het leuk zijn als je bij internetradiostations informatie kreeg over de kwaliteit. Het is ook de enige app waarbij je een pincode moet invoeren vooraleer je contact kan maken met de streamer.

gerelateerde items