Eric  Beeckmans

B&O besteedde uiteraard ook uitgebreid aandacht aan het audiodeel van de televisie. Om te beginnen kan je naar hartenlust sleutelen aan de uitgebreide klankinstellingen. En het resultaat mag gehoord worden. De ingebouwde stereoluidspreker is bijzonder krachtig maar geeft ook heel wat detail weer. Er is zelfs een duidelijke stereoscheiding en een lekkere baslijn.

Maar er is nog heel wat meer mogelijk. Op de drie ‘Power Link’-connectoren sluit je tot zes bijkomende luidsprekers aan. Voor elk type B&O-luidspreker is er een aparte instelling voorzien zodat je met een minimum aan moeite van een optimale geluidskwaliteit geniet. Andere luidsprekers aansluiten is echter ook mogelijk. Zo kan je een volledige surroundopstelling creëren, en uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig om ook die correct in te stellen.

Voor nog meer flexibiliteit kan je de aangesloten luidsprekers in verschillende groepen organiseren en hen een rol (links voor, rechts voor, links surround, subwoofer, enzovoort) toekennen. Dat is ideaal als je op een andere plaats zit om muziek te beluisteren
dan waar je zit om televisie te kijken. Met een druk op de knop geef je elke speaker dan een andere rol die beter past bij de huidige luisterpositie.

gerelateerde items