Toon alles (7)
Eric  Beeckmans

Nieuwe website

bhaalu instellingen

Op Android-tablets moet je de app downloaden. Op je iPad bekijk je bhaalu door naar de website te surfen. Klik in Safari rechts naast de adresbalk op het vierkante met een pijltje om een snelkoppeling op het Home scherm van je iPad te maken. Als je bhaalu daarna met die snelkoppeling start loopt de website in fullscreen mode zonder navigatiebalken.

bhaalu profielen

De nieuwe website laat je onder andere toe om je profielen te beheren. Je kan elk profiel een eigen naam geven, en je kan ze koppelen aan sociale media (facebook en twitter), zo kan iedere kijker in huis een profiel met zijn eigen facebook of twitter-account gebruiken. Daarnaast kan je in elk profiel ook beslissen of het beveiligd is met een wachtwoord, en of je +16 programma's wil tonen.

bhaalu zenders

Via de website kan je ook je zenders beheren. Ofwel kies je er voor om alles op te nemen, of je opteert om bepaalde zenders niet langer op te nemen. Je kan dat later opnieuw aanpassen naar wens. Het is een eenvoudige manier om zenders die je toch niet bekijkt uit het aanbod te schrappen.

gerelateerde items