Toon alles (7)
Eric  Beeckmans

Tablet versie

bhaalu zappen

De belangrijkste functie is natuurlijk tv kijken. De interface op de tablet stemt grotendeels overeen met die van de bhaalu-box. Tap links op het scherm om de zender-balk te zien.

bhaalu series

Tap in het midden om onderaan de programma's in chronologische volgorde te zien en rechts het overzicht van afleveringen binnen een serie. Tap op het zenderlogo rechts onderaan om het thuis scherm van de zender te zien.

?bhaalu scrubben

Tap bovenaan om de controletoetsen te zien. Je kan je vinger over de tijdsbalk laten glijden om een exact tijdstip in de aflevering te zoeken.

bhaalu tablet

De tablet-versie bevat wel een aantal unieke functies. Zo kan je door rechts bovenaan te klikken de extra functies oproepen. Met een klik kan je programma's toevoegen aan favorieten, of ze aanbevelen via Facebook of Twitter.

bhaalu zoeken

Vooral de zoekfunctie is erg handig. Zoeken kan op acteur, regisseur of titel. Wil je een volledige naam zoeken, gebruik dan quotes, zoals "Bruce Willis". Wie gewoon zoekt op Morgan Freeman (zonder de quotes) zoekt op beide termen apart en vindt niet alleen de acteur, maar ook Piers Morgan de Britse journalist. Als het programma donker staat aangegeven moet het nog uitgezonden worden. Programma's die al opgenomen zijn kan je van hier met een klik starten.

bhaalu epg

Op de bhaalu-box heb je geen EPG (Elektronische Programma Gids). Die heb je wel op de tablet, maar het is een lichtjes andere versie dan je gewend bent. Alle programmablokken zijn immers even lang, onafhankelijk van de duur, en je kan door een zender scrollen zonder dat andere zenders mee scrollen. Ook van hier kan je opnames met een klik starten.

?bhaalu overnemen

Heb je een bhaalu-box in huis, dan kan je Fling & Sling gebruiken. Speelt er een programma via je bhaalu-box op televisie dan kan je dat via een toets ook op je tablet spelen.

?bhaalu doorsturen

Omgekeerd kan ook. Programma's die je vindt in de EPG of via een zoekopdracht stuur je via een toets naar de bhaalu-box. Daarmee wordt het gebruik van bhaalu-box nog handiger.

gerelateerde items