Toon alles (5)
Eric  Beeckmans

Kinderziektes

Bhaalu zat op het moment van onze test nog in een pre-launch fase. En dat is merkbaar: het concept is solide en de interface handig, maar hier en daar ontbreekt er nog wel iets of loopt het al eens mis. Onze box moest bijvoorbeeld regelmatig herstart worden omdat hij vastliep.

Wie vindt dat de bhaalu-beelden op zijn televisie iets te donker zijn, heeft daar vermoedelijk gelijk in. Het signaal van de bhaalu box wordt door de televisie zo geïnterpreteerd dat de beelden er te donker uitzien. Om daar wat aan te doen, moet je diep in de menu’s van de televisie op zoek gaan naar de ‘HDMI-instellingen’ of ‘Black level-instellingen’. Probeer daar de verschillende opties uit.

Maar vooral je weg vinden in de berg content die bhaalu biedt kan beter. Op naam zoeken naar een specifieke tv-reeks was bijvoorbeeld nog niet mogelijk tijdens onze test. Van series moeten de afleveringen duidelijker genummerd worden, door zowel het seizoen als het episodenummer aan te geven. Momenteel worden episodes enkel aangegeven met hun titel of met het tijdstip van uitzending. En afleveringen die je bekeken hebt zouden als dusdanig gemarkeerd moeten worden. Tijdens onze test maakten die gebreken het erg lastig om populaire reeksen met veel afleveringen (denk maar aan Friends) in de juiste volgorde te bekijken.

gerelateerde items