Toon alles (5)
Eric  Beeckmans

Lancering en prijs

Bhaalu was al beschikbaar in beta, maar is begin september ook daadwerkelijk gereleased voor een beperkt aantal klanten. Registreren kan via de website, de plaatsen worden uitgedeeld op basis van ‘wie eerst komt, eerst maalt’. Bhaalu is echter ook actief op zoek naar een retailpartner zodat je de box later gewoon in de winkel kan kopen. De definitieve launch zal nog dit jaar gebeuren. Bhaalu wordt dan ook meteen in Nederland en Duitsland gelanceerd, en er zijn zelfs al plannen voor de VS en Singapore.

Wat betaal je voor bhaalu? Uiteraard wil je eerst kennismaken met het product. En dat kan. Wie zich registreert op de website, kan acht uur gratis kijken op zijn tablet. Omdat bhaalu enkel een videorecorder is, moet je uiteraard wel een geldig tv-abonnement hebben – een e-factuur voorleggen volstaat om dat aan te tonen. Je mag die acht uur spreiden over een langere periode, maar met acht uur loop je natuurlijk niet ver.

Lijkt het je wel wat, dan is de volgende stap lid worden van de bhaalu-vereniging. De eerste 30 dagen is dat gratis. Beslis je in die periode je lidmaatschap op te zeggen betaal je helemaal niets. Blijf je lid, dan betaal je op het einde van je 30 dagen testlidmaatschap een eenmalige toetredingsbijdrage van 65 euro en een maandelijkse ledenbijdrage van 5 euro. Wie snel beslist en onmiddellijk zijn bijdrage betaalt krijgt korting tot 49 euro.

Voor die prijs mag je kijken op je tablet en smartphone. Wil je ook op tv van bhaalu genieten dan moet je een bhaalu box in huis halen. Daarvoor betaal je eenmalig 299 euro, of 245 euro als je tijdens de eerste dertig dagen van je lidmaatschap voor een box kiest. Je mag overigens naar drie verschillende opnames tegelijk te bekijken, maar wel op drie verschillende platformen: smartphone, tablet en de bhaalu box. Wil je op een tweede tablet, smartphone of box kijken, dan moet je 5 euro extra per maand betalen, maar geen tweede toetredingsbijlage.

gerelateerde items