Die laatste zijn meteen de grootste aandachtstrekkers. De StayHear-extensies zien eruit als haaienvinnen en zorgen ervoor dat de set stevig verankerd in je oren zit. De rondingen volgen de lijnen van de oorschelp perfect, dankzij de opvallend zachte en flexibele siliconenhuls die voor een quasi perfect draagcomfort zorgt. Een slim systeem, dat mogelijk een uitkomst biedt voor wie de klassieke siliconen plugs van een in-ear hoofdtelefoon normaal niet of nauwelijks in de oren weet te houden.
 


De StayHear-adapters vloeien naadloos over in de eigenlijke oorplugs, die uit hetzelfde zachte siliconenrubber zijn vervaardigd. Ook de vorm van de oortjes en oorplugs is opvallend: op het uiteinde van de huls zit een kleine poort die in het verlengde ligt van de driver, die in een hoek van 90 graden is opgesteld. Dat betekent dat klank rechtstreeks in je gehoorgang wordt geprojecteerd, terwijl de plugs toch niet niet al te diep in de gehoorgang verdwijnen. De Bose IE2 inbrengen wordt daardoor een stuk eenvoudiger, en het systeem zorgt ook voor een minder ‘aanwezig’ gevoel in de oren.

Bose levert drie setjes plugs (S/M/L) bij de IE2 en verpakt ze in een erg fraai draagtasje waarin ook nog een kleine muziekspeler past. De compacte aansluitplug staat onder een lichte hoek opgesteld; en in de zwart-wit gekleurde kabel zit ook nog een kabelclip verwerkt. Je kan hem dus eenvoudig vastmaken aan je shirt.