Jamie Biesemans

Extra's

Extra’s? Welke extra’s? Dit toestel biedt uitstekend beeld en geluid, en combineert dat met een universele bediening voor al de aangesloten bronapparaten. Maar het gebrek aan ingebouwde televisietuners is toch vrij uitzonderlijk.

Nu is dat in België niet echt een probleem aangezien we toch verplicht zijn om digitale televisie met een settopbox te bekijken. Maar verdere extra’s ontbreken: naar 3D, internetfuncties of een DLNA-speler. zal je vruchteloos zoeken. Een USB-aansluiting is er wel, maar die is enkel bruikbaar voor foto’s en firmware-updates.

Het enige extraatje is de bijgeleverde iPod-dock. De interface verschijnt op het televisiescherm, maar heeft helaas een enorme beperking. Zoeken in lange lijsten met artiesten, albums of nummers is schier onmogelijk, tenzij je beschikt over engelengeduld. Wil je een iPod gebruiken, dan maak je dus best op voorhand een goede reeks playlists aan.

Om het meeste te halen uit de VideoWave II haal je dus best digitale tv in huis, een moderne Blu-ray-speler met het Smart TV-platform van je keuze, eventueel aangevuld met een extra mediaspeler zoals de Apple TV.

gerelateerde items