Geert Fauvart

Installatie en gebruiksgemak

We halen eerst de minisubwoofer uit de verpakking en zetten hem achter het scherm van onze laptop, wat volstaat om hem meteen compleet aan het zicht te onttrekken.

De Aurora aansluiten is eenvoudig. Achterop de sub zit een drietal aansluitingen: één voor de voeding, één voor een (bijgeleverd) kabeltje in minijackformaat, en één voor beide speakers die samen een gecombineerde kabel delen.

De kabel voor de voeding en de bijgeleverde kabel in minijackformaat zijn lang genoeg om de set makkelijk te installeren, maar de kabels voor de speakers vallen een stuk korter uit - ze zijn elk goed 40 centimeter lang. Het volstaat net om de speakers op hun gewenste positie te zetten naast het computerscherm met de sub vlak achter de laptop, maar ook niet meer dan dat. Hier hadden we liever iets meer speelruimte gehad.

Verder valt er weinig te regelen. Voor de bediening staan twee kleine drukknopjes in bovenop de rechterspeaker. Ze afzonderlijk indrukken verhoogt of verlaagt het geluidsvolume, ze beide indrukken activeert de mute-functie. Een kind kan de was doen.
 

gerelateerde items