Redactie  FWD

Zoals een maatpak

De totaalervaring is echt uitstekend. Zoals verwacht mag worden van maatwerk, vullen de custom-fit plugs onze oren perfect.

Dat heeft drie belangrijke gevolgen. Ten eerste wordt de geluidsisolatie nog beter; wij vonden het verschil met de triple-flanged versie zeer duidelijk. Omdat de op maat gemaakte plugs het lawaai zo goed dempen, kan je het volume van je muziekspeler behoorlijk laten zakken en toch perfect van je film of muziek genieten.

Ten tweede voel je absoluut geen druk op je oor, het draagcomfort is uitmuntend. Je merkt wel dat er iets in je oor zit, maar dat is ook alles. En zelfs bij verschillende trein- en vliegreizen van vier uur of langer bewees deze combinatie al dat ze comfortabel blijft.

Het laatste voordeel: door de perfecte pasvorm is het onmogelijk de custom-fit plugs te diep in te brengen, zitten ze telkens opnieuw perfect, en kunnen ze eigenlijk niet uit je oor vallen. Een echte aanrader dus.

Het enige nadeel aan de custom oordopjes is dat ze net wat volumineuzer en harder zijn dan de standaard meegeleverde dopjes, zodat ze iets meer plaats innemen in je broekzak.

gerelateerde items