Features

Deze benjamin heeft wel twee unieke eigenschappen die nieuw zijn voor Geneva: een LED-scherm met aanraakgevoelige besturing aan de bovenkant en een gemotoriseerde dock die automatisch dichtklapt als je de iPod uit de Geneva neemt. Dat oogt verzorgd en het zorgt voor verbaasde blikken bij bezoekers, maar is het echt nuttig? Wij hopen gewoon dat Geneva het mechanisme stevig heeft uitgevoerd zodat het jaren mee kan.

Los van die twee kunststukjes levert Geneva met dit model de voetsteun wel standaard mee – bij andere modellen moet je daarvoor bijbetalen. Als je die gebruikt oogt de Model S nog eleganter en heeft hij een ongemeen hoge WAF (Wife Acceptance Factor). Ja, hij zou het zelfs goed doen als valentijnscadeau.

Een afstandsbediening (met beperkte mogelijkheden wat iPod-bediening betreft) hoort er ook bij, met knopjes in het kleurenschema van de luidsprekerkast: rood, wit of zwart. Elk van die kleuren komt met een afwerking in pianolak, waardoor de Model S een luxueuze uitstraling krijgt maar ook een magneet wordt voor vingerafdrukken. Zeker nu je het apparaat bedient met je vingertippen haal je best regelmatig een poetsdoekje boven.

We geven nog mee dat er achteraan ook een lijningang kan gebruikt worden voor een tweede bron, dat er een telescopische antenne wordt meegeleverd en dat de Model S beschikt over een alarmfunctie – handig in de slaapkamer. Voor een extern voedingblok hoef je niet te vrezen, want die zit netjes mee verwerkt in de kast.

gerelateerde items