GoPro instellen

De GoPro wordt geleverd in een prachtige behuizing, die tevens goed als statief kan dienen. De camera, die echt zo klein en licht is als een luciferdoosje, ziet er broos uit.

Je begint met het opladen van de batterij, om zo snel mogelijk met de GoPro van start te gaan. De oplader van GoPro is vreselijk: hij valt continu uit elkaar als je hem uit het stopcontact haalt.

Het plaatsen van het SD-kaartje en de batterij is eenvoudig, maar het stoort dat de kapjes op de camera los zitten. Extra goed opletten dus dat je deze tijdens het verwisselen niet ergens laat vallen!

Er zit geen installatiehandleiding bij de camera, maar die kan je online bekijken. Tijdens de eerste installatie stel je direct een wifi-account in, zodat je de GoPro met de remote of de mobile app kunt instellen.

Het instellen van de GoPro vergt geduld. Enerzijds komt dit door de vele functies, anderzijds door het minuscule schermpje op de GoPro en de remote. Je moet daardoor continu wisselen van menuutjes en bijbehorende pictogrammen om de instellingen goed te krijgen.

Je doet er verstandig aan direct de GoPro-app te downloaden en daarna de instellingen te veranderen. Dat gaat veel eenvoudiger en sneller.
 

gerelateerde items