Conclusie

Filmen met de GoPro is leuk om verschillende redenen. Doordat de camera zo klein en licht is en er allerlei verschillende soorten bevestigingsmogelijkheden zijn, is er bijna geen situatie te bedenken waarin je de GoPro niet kunt gebruiken. Of je hem nu onder een drone hangt, op je auto, helm of fiets bevestigd of hem plaatst in de tuin om vogels te spotten, alles is mogelijk.

Door de ruime keuze aan resoluties en framesnelheden kan iedereen er wat moois mee maken. Daarnaast brengt die veelheid aan mogelijkheden met zich mee dat je vrijelijk kunt experimenteren met 50p-, 100p-, 2k- of 4k-filmbestanden. Dat maakt de camera tevens interessant voor video-editors.

Punten die GoPro onder de loep mag nemen, zijn de losse elementen van de camera en het gedoe om de camera zonder app in te stellen. Ondanks deze kleine minpunten valt het goed te begrijpen dat dit hebbedingetje zo populair is, want de beelden die je met de Go Pro maakt zien er fantastisch uit en zal je waarschijnlijk nooit kunnen maken met een gewone videocamera.
 

6/6
gerelateerde items