Toon alles (7)
Geert Fauvart

Bedriegelijk eenvoudig

Voor een apparaatje dat zoveel technologie bevat, zit de MS-2 er bedriegelijk eenvoudig uit. Op de bovenkant zitten enkele indicatielampjes die aangeven of het toestel stroom ontvangt en of het actief is, en op de voorzijde staan zes druktoetsen: een grote defeat-toets waarmee je het systeem activeert en uitschakelt, een toets voor de set-up procedure en vier toetsen waarmee je de equaliser manueel kan beïnvloeden.

Op de onderkant zitten drie aansluitingen, twee in minijackformaat en één voor de voeding. Alle benodigde kabeltjes zitten gewoon mee in de verpakking, zodat je het toestel meteen kan aansluiten.

Het aansluiten van de MS-2 heeft weinig om het lijf. Je plugt de meegeleverde stroomadapter in op de 12V-voeding in je wagen en sluit de twee minijackkabels aan op de MS-2. Een van die kabels sluit je vervolgens aan op de lijningang van je autoradio, de andere gaat naar de hoofdtelefoonuitgang van je draagbare muziekspeler. Daarna gaan er enkele indicatielampjes branden op de MS-2 en ben je klaar voor de automatische set-up.

gerelateerde items