Toon alles (7)
Geert Fauvart

Conclusie

Met de MS-2 zet JBL een innovatief product in de markt dat doet wat het belooft: het geluid van je autoradio en -speakers aanzienlijk verbeteren. Dat het systeem daarbij erg gebruiksvriendelijk uit de hoek komt en makkelijk van de ene wagen naar de andere verplaatst kan worden, vinden we daarbij een duidelijke troef.

Wat we spijtig vinden is de beperkte inzetbaarheid van de MS-2, aangezien het toestel alleen geschikt is voor gebruik met een lijningang en -uitgang. Die levert sowieso niet de beste klank – de USB-aansluiting in onze Opel Astra zorgt bijvoorbeeld al voor een aanzienlijk betere geluidskwaliteit dan de lijningang – en het sluit uit dat ook radio-uitzendingen of cd’tjes mee kunnen profiteren van de processing van de JBL.

Toegegeven, ook daar heeft JBL een oplossing voor – de eerder vermelde ProCoustics MS-8, een aanzienlijk geavanceerdere sound processor – maar die kost dan ook een stuk meer en moet vast ingebouwd worden in de wagen. Leren leven met die beperking of verder sparen tot je 799 euro kan neertellen voor zijn grote broer is dan ook de boodschap.
 

6/6
gerelateerde items