Het kader van de LM760S is nauwelijks een centimeter breed en is enkel onderaan wat breder. Een geborsteld metalen band omsluit het toestel volledig en is aan de voorzijde enkel zichtbaar als een dunne lijn. De voet met poten van het duurdere model is ingewisseld voor een licht grotere, geplooide voet – de zogenaamde ‘ribbon voet’. Of je die mooi vindt is uiteraard subjectief, maar we vinden het ontwerp wel geslaagd.

LG levert voor de bediening zowel een gewone remote als de ‘Magic Remote’ mee. Met die laatste kan je simpelweg naar het toestel wijzen en een cursor besturen op het scherm, zoals ook op een Nintendo Wii spelconsole gebeurt. De Magic Remote is in alle menu’s bruikbaar en werkt uitstekend.

Veel training heb je daar trouwens voor niet nodig: na een vijtal minuutjes en wat experimenteren ben je al vertrokken. In tegenstelling tot de LM960 is deze televisie niet uitgerust met stembesturing.

De klassieke remote blijft een uitstekend voorbeeld van hoe het moet. De lay-out is duidelijk en de belangrijkste toetsen zijn groot genoeg, duidelijk gelabeld en handig in gebruik. Een laatste optie is de smartphone-app, LG Magic. Toen we dit toestel uitprobeerden, was dze 

De menu’s met instellingen zijn onveranderd. Die waren reeds vlot, duidelijk en zeer volledig, dus belangrijke verbeteringen waren ook niet echt nodig. De content-menu’s kregen wel een facelift. Alle content, of die nu van het internet of je thuisnetwerk komt, wordt voort- aan mooi en overzichtelijk gepresenteerd.