Toon alles (6)
Eric  Beeckmans

Extra's

Zoek je een degelijke mediaspeler, dan zit je behoor- lijk goed bij deze LG. Hij ondersteunt zowat al onze testvideo’s, inclusief DTS-geluid, en geeft ook externe en interne ondertitels weer. Enkel met VOB-bestanden loopt het mis, maar daarvoor adviseren we meestal toch conversie naar een compacter formaat.

Een blik op de lijst ondersteunde audioformaten stelt ons ook tevreden, al hadden we daar graag nog FLAC tussen zien staan.

Of je media via USB of via het netwerk (met DLNA) aanlevert maakt weinig uit voor de speler. Enkel externe ondertitels zijn niet mogelijk via het netwerk.

De presentatie van alle media ziet er erg mooi uit. Bij audiobestanden krijg je bijvoorbeeld alle info uit de tags en het hoesje te zien. Zoek je een leuke videobi-
bliotheek, installeer dan de Plex-serversoftware op je computer en geniet van een prachtig overzicht van je films, compleet met synopsis en achtergrondbeelden.

De internetcontent is eveneens behoorlijk uitgebreid en biedt film, audio en allerlei informatie via apps. Sociale netwerken zijn ook vertegenwoordigd, met Twitter en Facebook.

Het toestel is verder voorzien van alle digitale tuners, inclusief satelliet. Digitale televisie neem je op naar een externe harde schijf, maar je kan ook live-tv pauzeren. En wie over een recente laptop beschikt met WiDi (Intel Wireless Display) kan het scherm van zijn laptop op de televisie zien.

De prijs is bovendien zeer aantrekkelijk voor een groot toestel dat bijzonder veel extra’s te bieden heeft.

4/4
gerelateerde items