Toon alles (5)
Eric  Beeckmans

Extra's

De LG is uitgerust met een volledige set tuners, die ook in staat moeten zijn om Ultra HD uitzendingen te ontvangen. Momenteel is die functie afgezet, maar LG verzekerde ons dat die optie vrijgegeven wordt, zodra er content beschikbaar komt en die getest is. Het blijft dus zoals bij alle fabrikanten mogelijk dat de televisie niet compatibel is met toekomstige Ultra HD uitzendingen. De televisie beschikt wel over een ingebouwde HEVC codec, dus is in dat opzicht zeker klaar voor de toekomst. Netflix Ultra HD content bekijken bleek geen enkel probleem en de mediaspeler speelt 4K-foto’s en een deel van onze 4K-video’s af, ook die in HEVC. Het kan dus nog iets beter.

De mediaspeler baande zich een weg door al onze gebruikelijke videobestanden, een puike prestatie. Bij de audiobestanden moesten we echter vaststellen dat de speler geen AAC-bestanden (.m4a) lust, een toch wel opvallend gebrek.

Verder beschik je over een uitgebreid en degelijk aanbod internettoepassingen. Naast Netflix, YouTube, Videoland, DailyMotion, Spotify en Deezer vind je nog een hele reeks nieuws en game-apps.

gerelateerde items