Toon alles (6)
Eric  Beeckmans

Vernieuwde menu

Loewe heeft zijn gebruikersinterface volledig vernieuwd. Het onoverzichtelijk lint onderaan is nu vervangen door uitklappende menu’s die bovenaan verschijnen. Daardoor hou je beter overzicht op waar je je bevindt. De organisatie van de menu’s is logisch en je vindt zonder al te veel problemen alles terug.

Ook het Home menu kreeg een stevige upgrade. Alle content is onderverdeeld in TV, Video, Audio/radio, Photo en Web. Onder die hoofdingen vind je dan alle bronnen, of dat nu USB-apparaten, DLNA-bronnen of internet-apps zijn. Centraal op het scherm staan al je favorieten. Dat kunnen tv-zenders zijn, internet-apps, internetradio-zenders, of bestanden op een USB-apparaat.

Loewe ART 50

De menu’s reageren snel en animaties storen zelden. Toch moet er nog wat gesleuteld worden aan de software. Tijdens onze testen liep de Loewe twee keer vast.

Wie een tablet in huis heeft kan de Media Assist app gebruiken om door de EPG te bladeren en zenders te selecteren of internet-apps op te starten. Ook de app moet kennelijk nog aangepast worden voor de nieuwe Art, want hier en daar liep de communicatie spaak. Zo was de zendervolgorde van de EPG niet correct.

gerelateerde items