Toon alles (6)
Eric  Beeckmans

Extra's

Zoals het een top-end toestel betaamt, is de VT50 flink uitgerust. Met de uitstekende mediaspeler zit je gebeiteld voor film, foto en muziek. Zowel via USB als DLNA loopt de speler zonder aarzelen door het overgrote deel van onze testbestanden. Externe ondetitels, interne ondertitels of DTS-soundtracks: de VT50 speelt ze. Audioliefhebbers mogen zelfs FLAC-bestanden gebruiken. De enige echte fout die we noteren is een enkel audiosync- probleem in een DivX-bestand.

De televisie beschikt ook over een volledige set digitale tuners, waarvan je kan opnemen naar een harde schijf die je via USB aansluit. En dan zijn er uiteraard nog de uitgebreide internetmogelijkheden. De VT50 is overigens uitgerust met een dual-core processor, en dat merk je. Hij is vinnig en snel, en de dual-core processor zorgt voor een aantal mooie grafische effecten.

Met de VT50 kan je bovendien multitasken. Geopende 'Viera Connect'-apps blijven beschikbaar als je even naar een andere app zapt. Een druk op de knop toont de lijst met open apps, die je snel weer kan oproepen.

Gekoppeld aan de uitstekende smartphone-app, waarmee je content én webpagina’s kan delen van de telefoon naar de televisie, is de VT50 een prima voorbeeld van verbeterde webfuncties. Ook de trackpad die we hierboven al toelichtten is een uitstekende keuze.

Als kers op de taart krijg je er ook nog Bluetooth-connectiviteit bij.

gerelateerde items