Deze Philips is slechts in één formaat verkrijgbaar, 46 inch. De afwerking is perfect en het volledige frame pronkt met een look van geborsteld metaal, terwijl de achterzijde is uitgevoerd in het wit.

Voor de opstelling voorziet Philips drie opties: op de voet, aan de wand met de mogelijkheid om het toestel licht te draaien of vast aan de wand. Wat je ook besluit te doen, Philips levert het nodige materiaal mee. De voet doet daarbij dienst als multifunctionele beugel. Meer nog, bij het monteren merken we dat er zelfs luidsprekers in de voet zitten!

De aansluitingen staan grotendeels naar de zijkant en onderkant van het toestel georiënteerd zodat je bij wandmontage niet in de problemen komt.

De compacte, ovalen remote met zijn geborstelde metalen look past perfect bij de televisie en ligt ook lekker in de hand. Het is even wennen aan een remote met zo weinig toetsen, maar je leert al snel dat je onder de ‘Adjust’- en ‘Options’-toetsen alle functies vindt die je snel wil kunnen wijzigen.

Ook de menu’s zijn handig en de navigatie verloopt vlot. Uitleg bij de verschillende instellingen ontbreekt, maar de ingebouwde handleiding met een prima index levert alle noodzakelijke info. De remote-app van Philips biedt een degelijk alternatief voor de klassieke zapper en is vooral handig bij de Net TV-functies waarmee je op internet kan surfen.