Pioneer associëren we heel sterk met sobere design, met een voorliefde voor zwart. De N700 doorprikt die verwachting niet echt. Het is inderdaad een wat hoekige, modern ogende soundbar met een wat lichter gekleurde grille aan de voorkant. Je kan hem zo kwijt in de meeste woonkamers.

De soundbar oogt niet overdreven fors, zeker als je het combineert met een grotere tv. Onder onze 55-inch LG kwam het niet heel dominant over, ook wel omdat de verticale hoogte van de soundbar beperkt is. Hierdoor kan je de speaker probleemloos combineren met de meeste nieuwe televisies, zelfs modellen met een bescheiden voet.

Pioneer levert ook alles mee om de soundbar op te hangen. Dat doen steeds meer merken en dat vinden we uiteraard een goede zaak.

De display op de N700 is niet heel klein, maar zelfs in de felste stand minder goed te lezen op een afstand van twee tot drie meter. De vraag is of je het schermpje ooit echt nodig hebt. De N700 tovert immers menu’s op het tv-scherm – als het aangesloten wordt via HDMI, tenminste.