Toon alles (6)

Nette afwerking

Het apparaat is sober maar netjes afgewerkt. Op de grote plastic draaiknoppen links en rechts zit enige speling, maar verder valt er eigenlijk weinig op aan te merken. Meer nog, wanneer je ook rekening houdt met de prijszetting van de VSX-921 zit het zelfs meer dan goed.

Een minpuntje is dat het frontpaneel behoorlijk reflecterend is. Vooral in een donkere thuisbioscoop kan dat vervelend uitpakken, al oogt het wel chique. Opvallend is dat deze VSX-921 alleen in het zwart verkrijgbaar is, waar eerdere modellen van Pioneer ook gewoon in het zilver leverbaar waren. Navraag bij de fabrikant leert dat die laatste versies echter nauwelijks in trek waren, vandaar de uniforme kleurkeuze bij dit model.

Onder een centraal aangebracht afdekklepje zit een USB-aansluiting, een poort waarop de meetmicrofoon van het MCACC-kalibratiesysteem moet worden aangesloten en een stereo cinch-ingang met composiet video. Een HDMI-ingang ontbreekt helaas.

Op het achterpaneel zijn uiteraard wel de nodige HDMI- poorten voorzien: vier ingangen en een uitgang, om precies te zijn. Verder tellen we nog een hoop stereo cinch in- en uitgangen, evenals composiet video en component video in- en uitgangen. 

gerelateerde items