Extra's

De Smart Hub kreeg een beperkt redesign, vooral om het overzicht te verbeteren. Je vindt er ook drie nieuwe toepassingen. Family Story is een soort fotoalbum met prikbord. Je kan andere familieleden die ook over een Samsung-tv beschikken uitnodigen en op een eenvoudige manier berichten en foto’s delen. Fitness is een ingebouwde fitnesscoach. De toepassing volgt je activiteit op en levert een hele reeks fitnessvideo’s. Dankzij de ingebouwde camera kan je jezelf aan het werk zien naast de trainer. De Kids-toepassing is het hoekje voor
de allerjongsten. Je vindt er spelletjes en video’s, maar ook de ouders hebben er hun taak: zij kunnen nakijken hoeveel tv de kleinste gekeken heeft en stickers uitdelen als beloning.

En dan is er natuurlijk nog het erg uitgebreide Smart TV-aanbod. Samsung heeft een goede mix van lokaal nieuws (De Morgen, La Derniere Heure), video-on-demand (Moviemax, MovieMe), video (YouTube, Vimeo, DailyMotion), audio (vTuner, Berliner Philharmoniker) en games allerhande. 

Opnemen van de digitale tuners is mogelijk via een harde schijf met USB-aansluiting. Je kan ook PiP (Picture-in-Picture) activeren en twee bronnen tegelijk bekijken.

De mediaspeler van Samsung is dit jaar verder verbeterd, waardoor we voor het eerste een maximumscore kunnen uitreiken op dat onderdeel. Niet alleen via USB zijn de resultaten top, via DLNA blijkt de ondersteuning identiek. Sinds dit jaar kan je zelfs content bekijken die je op de online opslagdienst SugarSync bewaart.

gerelateerde items