Conclusie

En dan rest ons nog de hamvraag: wat moet dat kosten? De prijzen starten vanaf 2,99 euro, en voor die prijs zijn er overigens heel wat films beschikbaar. De meest recente films uit het aanbod staan aan 4,99 euro geprijsd, nog steeds een schappelijke prijs.

Een bestelde film kan je 48 uur bekijken. Het viel ons vooral op dat de bibliotheek momenteel heel weinig recente films bevat. Daar komt volgens Belgacom op termijn wel verandering in. Als we echt mogen dromen, dan zouden we langs dit soort apps ook tv-reeksen willen bekijken.

Ook de beeldkwaliteit mag gerust iets beter, zeker nu onze televisies steeds groter worden.

Over het gebruiksgemak zijn we erg tevreden, maar er ontbreken toch nog een paar zaken. De website dient enkel om je profiel aan te maken, maar het zou handig zijn om op diezelfde site ook door het aanbod te kunnen bladeren en er films te markeren als favoriet. In de app ontbreekt dan weer een overzicht van de nieuwste films, of een top 10.

Het ziet er alleszins naar uit dat internet-op-tv, en dan vooral video-on-demand, steeds belangrijker gaat worden. Belgacom en Samsung zetten met deze app in elk geval een stap in de juiste richting.

4/4
gerelateerde items