Eric  Beeckmans

Smart Hub en Touch remote

Op vlak van bediening verschilt de KE55S9C niet van een F8000. Naast de klassieke remote krijg je ook een touch remote. Die werkt met Bluetooth zodat je niet hoeft te richten en reageert uitstekend. De remote kan gebruikt worden als universele remote voor een settopbox of Blu-ray-speler. Dankzij een bijgeleverde IR-blaster kunnen die toestellen zelfs uit het zicht geplaatst worden. Onze enige klacht is dat je voor heel wat functies behoorlijk wat extra aanslagen nodig hebt met de touch remote, wat het gemak ondermijnt.

De nieuwe Smart Hub is de meest opvallende en meteen ook beste verbetering aan de interface. Door alle content in vijf goed gekozen categorieën onder te verdelen vind je makkelijk en snel wat je zoekt. Een Quad CPU zorgt voor een vloeiende interface die vlot en snel reageert.

Ook op dit model kan je gebruik maken van stemcommando’s, gebaren en gezichtsherkenning. Dat laatste is handig als je in huis met verschillende profielen werkt binnen de Smart Hub, bijvoorbeeld voor je sociale media. Stem en gebaren zijn leuk, maar zijn niet robust en handig genoeg om als volwaardige bediening te functioneren.

gerelateerde items