Wat looks en opbouw betreft zijn zowat alle luidsprekers uit de categorie 'microketens' onderling uitwisselbaar – het zijn haast allemaal tweeweg basreflexsystemen. Deze exemplaren van Samsung zijn een uitzondering.

Je krijgt immers drieweg luidsprekers, met twee middentoners en een tweeter aan de voorzijde en een woofer aan de zijkant. Vier drivers per luidsprekerkast dus. De tweeter en de middentoners zijn volgens het bekende d’Appolito-ontwerp ingedeeld, met de tweeter tussen de twee middentoners in.

Op die manier wordt de invloed van de vloer en het plafond op de geluidsweergave verkleind. Naar grilles zoek je tevergeefs: de drivers zitten open en bloot. Dat ziet er niet mis uit, maar denk erom dat de dometweeter erg kwetsbaar is. Eén keer porren met je vinger en het is al gebeurd. De afwerking van de luidsprekers is overigens niet geweldig. De achterzijde is zelfs afgewerkt – of beter: niet afgewerkt – in naakte, ongekleurde spaanplaat.

De cd-receiver doet van ver denken aan een ontwerp van Harman Kardon. Maar het afwerkingsniveau blijkt lang niet zo goed: het kastje is een pluimgewicht en is uitgevoerd in plastic. Wel netjes dat de cd-lader onzichtbaar weggewerkt is onder een klep.