Toon alles (5)
Eric  Beeckmans

Extra's

Ook Samsung pakt dit jaar uit met een voetbal-mode die zowel beeld als geluid aanpast. Daarvoor is op de Smart remote zelfs een aparte toets voor voorzien. De beeldmode is wel erg scherp en hel. De televisie beschikt over een twin tuner voor digitale televisie, maar slechts over één CI+-slot. Dat betekent dat je enkel kan opnemen én tegelijkertijd naar een ander kanaal kijken als een van beide kanalen vrij beschikbaar is. In België betekent dat concreet enkel de VRT-zenders. Je kan de digitale tuners uiteraard opnemen naar USB-harde schijf. Met de voetbal-mode geactiveerd neemt de televisie automatisch de hoogtepunten van een match op. Die functionaliteit was tijdens de test nog niet actief, dus hoe goed het werkt kunnen we niet zeggen.

Daarnaast is er nog de media-speler, die uitstekende prestaties levert. Zowel voor video als muziek speelt hij moeiteloos onze testbestanden af.

Tot slot is er natuurlijk het uitgebreide smart tv platform. Daar vind je een aantal video on demand diensten, zoals Videoland, muziekdiensten zoals Spotify en Deezer en heel wat lokale informatie en entertainment. 

gerelateerde items