Toon alles (7)
Eric  Beeckmans

Handig in gebruik

Zoals het een topmodel betaamt heeft Samsung de F9000 van alle mogelijk gebruiksgemak voorzien. De klassieke remote is aangevuld met een Bluetooth touch remote die je bovendien kan programmeren om dienst te doen als universele remote voor je Blu-ray-speler en settopbox voor tv. Een bijgeleverde IR-blaster geeft de commando’s door aan die toestellen, die je dan ook netjes uit het zicht kan installeren. Opstellen werkt perfect maar Samsung moet wel nog wat sleutelen aan het gemak waarmee je de andere toestellen bedient. Voor heel wat basisfuncties moet je immers te veel toetsaanslagen gebruiken.

De Smart Hub en Quad Core processor zorgen voor een bijzonder vloeiende en aangenaam ervaring als je de vele mogelijkheden van de televisie doorbladert. Wat je ook zoekt, de intuïtieve onderverdeling van de schermen helpt je om alles snel te vinden.

De Bluetooth remote beschikt over een ingebouwde microfoon, en aan de bovenzijde van het scherm vind je een inklapbare camera. Stemcommando’s en gebaren zijn behoorlijk verbeterd tegen vorig jaar maar blijven naar onze mening nog te onbetrouwbaar om een plaats in te nemen als vaste bedieningsoptie.

gerelateerde items