Toon alles (7)
Eric  Beeckmans

Alle extra's

Samsung biedt een enorm rijke set extra’s op zijn toestellen. Deze topper is uitgerust met een dubbele digitale tuner. Wie echter hoopt een telenet-kaart in de CI+-slot te stoppen en denkt te kunnen opnemen en tegelijk een ander kanaal te bekijken moeten we waarschuwen. Dat kan alleen als een van beide kanalen onversleuteld op de kabel zit, en in praktijk zijn dat enkel de kanalen van de VRT (Eén, Canvas, Ketnet). VTM opnemen en tegelijk 2BE opnemen bijvoorbeeld is dus niet mogelijk.

De mediaspeler van Samsung is al geruime tijd een uitstekende oplossing, en dat blijft ook nu het geval. Helaas speelt hij wel geen 4K-video bestanden tenzij die gebruik maken van Samsung’s eigen formaat. Daarin gebruikt Samsung vier FullHD streams die de televisie naadloos aan elkaar tegelt tot een 4K-beeld. Conversiesoftware is helaas niet bijgeleverd.

De Smart Hub biedt tot slot een zeer rijk aanbod internet-content, of je nu op zoek bent naar video on demand, muziek, sociale netwerken of een beetje ontspanning.

gerelateerde items