Toon alles (6)
Eric  Beeckmans

Upgrade je tv

Naast de uitvoerige bedieningsopties is deze Samsung van alle mogelijke extra’s voorzien. Alle digitale tuners zijn present, inclusief satelliet. TV Vlaanderen kan je dus zonder settopbox bekijken. De ES9000 heeft ook een DVB-T2-tuner waar de ES8000 slechts over een DVB-T- tuner beschikt.

Samsungs uitmuntende mediaspeler werkt vlekkeloos – zowel via USB als DLNA – en kan zelfs bestanden uit de ‘cloud’ afspelen via SugarSync.

Het Smart TV-platform loopt vlot dankzij de Dual Core- chip. Twitteren, Facebooken of Skypen via de ingebouwde camera, het is allemaal mogelijk. Bovendien is het erg makkelijk om instellingen te bewaren voor verschillende gezinsleden.

Samsung’s Smart TV-oplossing maakt immers gebruik van overkoepelende accounts die je in een moeite ook inloggen op diensten zoals Facebook en Twitter. Op deze modellen log je op de overkoepelende account in via gezichtsherkenning, zodat veranderen van account echt kinderspel wordt.

Met het Smart Evolution-slot zit je ook goed voor toekomstige functies. Upgrademodules voor dit slot zullen in de toekomst nieuwe functies activeren, al blijven de details hieromtrent vaag.

gerelateerde items