Features

Daarnaast beschikt het toestel ook over een FM-radio en een cd-speler, terwijl iOS-adepten onder een klep op de bovenzijde van het toestel een dockingstation aantreffen. Er zit gelukkig ook een USB-poort op de Sharp. Deze is compatibel met mp3- en wma-bestanden.

Aan de achterkant gaat het er bescheiden aan toe, maar je hebt wel recht op een subwooferuitgang. En er zit ook een composiet video-uitgang op het toestel, zodat je beeldmateriaal van op je iOS-apparaat naar een tv kan doorsluizen.

De cd-receiver van de XL-HF300PH is geen designstatement, maar de bouwkwaliteit is – zeker voor een apparaat uit deze prijsklasse – excellent. Het toestel is trouwens bovengemiddeld zwaar. Dat heeft onder andere te maken met de forse transformator die we door de koelgaten kunnen waarnemen.

Of de versterker in de praktijk echt de beloofde tweemaal 60 watt zal produceren durven we te betwijfelen, maar met zo'n transformator rekenen we toch op enige reserves. Het apparaat beschikt over een EQ-functie met vijf presets en – gelukkig maar! – een neutrale stand. De X-Bass regeling kan de lage tonen desgewenst oppeppen.

gerelateerde items