Conclusie

De prijs van 699 euro maakt de Sonos in het segment van de soundbars een middenklasser, al heb je vaak voor dat bedrag of net iets hoger een soundbar met bijhorende draadloze subwoofer. Die units gaan nog indrukwekkender presteren bij actiefilms, maar zijn vaak ‘domme’ soundbars zonder verdere extra’s. 

Het ruime aanbod aan streamingdiensten is een enorm plusplunt voor de Playbar, en maakt dit toestel ook een aanrader, met name voor mensen die hun soundbar ook willen gebruiken voor het beluisteren van muziek. De klank die de Playbar daarbij produceert is qua detail van een zeer hoog niveau voor een soundbar.

Als je niet op een paar centen moet letten, is de upgrade naar een Sub een aanrader. De Sub heeft de grootste en kwalitatiefste impact op de klankt. Niet zozeer omdat je dan alle buren op lage frequenties kunt vergasten, wel omdat je dan de Playbar vrijmaakt om nog beter te presteren in de mid- en hoogrange. De toevoeging van twee Play:3's is iets voor overtuigde filmfans, maar geen noodzaak.

8/8
gerelateerde items