Met deze 2.1-set van Sony haal je een erg fraaie opstelling in huis die zowel voor HD-beeld als geluid zorgt. De satellietluidsprekers zijn ranke verschijningen die voor een bijzonder brede sweet spot zorgen waarin je optimaal van het geluid kan genieten, ideaal voor home cinema.

Ook de subwoofer kreeg wat extra aandacht van de designafdeling: de combinatie mat en glossy zwart en de bijzonder scherpe lijnen sluiten perfect aan bij het 'Monolithic'-design van de Sony-televisies.

De hoofdeenheid plaats je rechtop of liggend. Er wordt zelfs een wandbeugel meegeleverd voor zowel de hoofdeenheid als de satellietluidsprekers, handig voor wie het geheel liever aan de muur monteert.

De set aansluiten is erg eenvoudig. De luidsprekers sluit je met de vijf meter lange kabels aan op de actieve subwoofer. De kabels zijn voorzien van merkeigen connectoren, dus andere kabels gebruiken lijkt uitgesloten. De subwoofer zelf communiceert dan weer draadloos met de hoofdeenheid. Beide hebben uiteraard wel een stopcontact nodig.

De hoofdeenheid is voorzien van twee extra HDMI-ingangen zodat je ook andere bronnen rechtstreeks op deze set kan aansluiten. Maar opgelet: veel ruimte is er niet voor de bekabeling, dus vermijd al te dikke HDMI-kabels.

Een draadloze netwerkaansluiting en bijgeleverde iPod-dock zorgen voor meer AV-comfort in huis.