Toon alles (7)
Eric  Beeckmans

Extra's

Voor een toestel van dit formaat is deze Sony goed uitgerust. Zo schakelt de ‘Presence sensor’ het beeld automatisch uit na een instelbare tijd, als er niemand in de kamer is. Je kan eveneens vanaf de digitale tuners opnemen naar een externe harde schijf (niet naar een usb-stick, helaas). En met ‘Track-ID’ identificeer je muziek die je op televisie hoort met één druk op de knop. Het toestel gebruikt daar de Gracenote-database voor.

‘Bravia Internet Video’ levert dan weer een heel ruime bibliotheek met online videocontent. De lay-out is licht gewijzigd: alle bronnen verschijnen nu in een grid, en dat zorgt voor een veel beter overzicht.

Sony zette op dit toestel ook nog een volledige webbrowser, weliswaar zonder Flash-support. De browser is helaas niet al te snel, dus bezoek er geen grafisch intensieve webpagina’s mee of websites die zwaar bezaaid zijn met links.

Een aspect waarop dit toestel heel wat punten verliest, is de mediaspeler. Die blijft erg matig en levert geen betrouwbare ondersteuning van DivX en H.264, zowel via usb als DLNA.

Met behulp van een toekomstige firmware-upgrade krijgt het toestel overigens nog Skype-support en is het te bedienen met een smartphone app.
 

gerelateerde items